جستجو
Close this search box.

مغز پسته کالک سوپر چیست ؟

مغز پسته کال یا همان مغز پسته کالک را باید زمانی برداشت شود که هنوز پسته کال و نارس می‌باشد.که معمولا برداشت آن مرداد ماه و یا اوایل شهریور ماه (بستگی به مناطق استان کرمان) می‌باشد. هرچه بیشتر به اواخر شهریور ماه نزدیک شویم  از رنگ سبزی مغز کم میشود. مغز پسته سبز (کالک) سوپر (شیری) پوست سفید رنگی دارد ولی داخل مغز کاملا سبز میباشد. کالک را میتوان گران‌ترین و بهترین مغز پسته از لحاظ درجه سبز بودن و طعم دانست.

مغزپسته کالک سوپر

انواع مغز پسته سبز (کالک):

مغز پسته سبز یا کال به دلیل برداشت زود از لحاظ افلاتوکسین هیچ مشکلی ندارد. مغز سبز یا کالک برای پودر کردن و یا دوپوست کردن بسیار استفاده می‌شود. مغز پسته کال را میتوان به چند درجه تقسیم نمود:

تفاوت مغز کال با مغز کال دو پوست شده:

مغز پسته کال بدون هیچ گونه عملیات اضافی برای مصارف شیرینی پزی کاربرد دارد اما مغز کالک دوپوست شده از کالک معمولی بدست می آید که  توسط آب جوش و بخار، پوست روی مغز را جدا می‌کنند و با استفاده از دستگاه‌های کالر سورتر آنها رو سورت بندی می‌کنند و گریدهای آن بر اساس رنگ سبز به ترتیب F، D، C، B، A تقسیم بندی می‌شوند، که نوع اول هم از نظر سایز و هم از نظر رنگ سبز، بهترین و نوع آخر باتوجه به کیفیتش، پایین‌تر به فروش می‌رسد.

مغز پسته سوپر بدون پوست در صنایعی مانند شیرینی پزی، صنایع غذایی، بستنی، انواع دسر، سس و کره‌های پسته، قنادی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین درصد زیادی از این مغز پسته به کشورهای اروپایی صادر می‌شود. مغز پسته بدون پوست بهترین گزینه برای تولید خلال پسته است، که خود خلال نیز کاربردهای مختلفی دارد.

برای خرید انواع مغز پسته با کیفیت می توانید از فروشگاه اینترنتی تاج بی بی دیدن کنید. تاج بی بی تمامی محصولات خود را با ضمانت کیفیت و قیمت برای شما ارسال خواهد کرد. در صورت نیاز به مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *