

مقالات


- 8 مرداد، 1403
سوهان، سوغات ایرانی سوهان یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که منشأ آن شهر قم است. این شیرینی با استفاده از مواد اولیهای مانند آرد گندم، شکر، روغن، زعفران، هل، جوانه گندم و مغز پسته تهیه میشود. سوهان به دلیل طعم خاص و بافت ترد و خوشمزهای که دارد، در میان ایرانیان و […]


- 31 تیر، 1403
مغز پسته کالک سوپر چیست ؟ مغز پسته کال یا همان مغز پسته کالک را باید زمانی برداشت شود که هنوز پسته کال و نارس میباشد.که معمولا برداشت آن مرداد ماه و یا اوایل شهریور ماه (بستگی به مناطق استان کرمان) میباشد. هرچه بیشتر به اواخر شهریور ماه نزدیک شویم از رنگ سبزی مغز کم […]


- 24 تیر، 1403
نحوه انبارداری پسته بسته بندی در انبارداری پسته باید چگونه باشد؟ انبارداری پسته خشک سخت تر است یا پسته تازه؟ محصول پسته از زمانی که برداشت میگردد تا موقعی که به دست مشتریان میرسد، مراحل مختلفی را پشت سر میگذارد. یکی از این مراحل، انبارداری پسته است که یکی از مهمترین مراحل این کار به […]


- 12 تیر، 1403
پسته کهنه (پسته پارسالی) را چگونه تشخیص دهیم؟ از آنجاکه پسته انواع مختلفی مانند پسته طعم دار، پسته خام، پسته دهان بسته، مغز پسته و… دارد و به روشهای متفاوت مانند فله، خرده، کیلویی، بستهبندی و … خرید و فروش میشود، نیاز هر خریداری است که بتواند کیفیت پستهاش را محک بزند. پسته یکی از […]